Gratis Aanmelden

Klaarkomen met eenzame tranny (28)

Keirageil (28)

Ik heb geleerd om eerst naar mezelf te kijken. Zelf ben ik nog opgevoed met normen en waarden en ik vind het echt niet normaal wat ik soms om me heen zie gebeuren. Het respect naar elkaar toe is vaak ver te zoeken. Ik hoop me hier even terug te kunnen trekken en alle ellende te kunnen vergeten die er om me heen en op de wereld speelt. Lekkere sex is wat voor mij op dit moment telt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Keirageil
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 07/07/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met eenzame tranny Keirageil van 28
HidenSecreet (36)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een slaaf die mij wil gehoorzamen. Je moet echt luisteren en alles wat ik je zeg moet je ook werkelijk willen doen. Geen onzin wat dat word bestraft!!Niet lui zijn want je zal voor me moeten kruipen.
Neukdate met hitsige shemale
seXandrine (26)
★★★★★
Ik moet zeggen dat dit mijn geile verwachtingen te boven gaat. Dat er geile sites zijn waar het vol staat met mannen die op zoek staan naar wat lekkers dat wist ik wel. Maar dat het zo lekker zou zijn! Geen idee meer waar te kijken en geen idee meer wie aan te schrijven.
Daten met prachtige ladyboy
Vrijenmetelkaar (28)
★★★★☆
Ik ben altijd druk met het zorgen voor andere mensen en nooit denk ik eens aan mezelf, dat is nu afgelopen. Ik wil een leuke man wel een plezier doen maar dan op een hele andere manier. Ik zit dan meer te denken aan spannende dingen doen samen. Ik ben wel een gever en ik pijp graag. Dat vind jij vast niet erg?
Sex met bi tranny
ZemraL (25)
★★★★☆
Dat mensen me raar aanstaren dat doet mij inmiddels niets meer.. Stiekem willen ze mijn lul weleens in hun kontje voelen anders besteden ze er niet zoveel aandacht aan.. Maar dat is nu dus ook het probleem, mijn zakken zitten overvol en mijn kontje staat al een hele tijd droog..
Neuken in bloedmooie ladyboy
LenaLena (26)
★★★★★
Ik ben een aanhouder, wanneer ik ergens mijn tanden in zet dan laat ik niet meer los. Ik heb geen vriend, geen man en ben zo single als maar kan. Ik heb wel een leuke job waar ik elke dag graag ben. Maar weet je wat het is, ook ik heb soms even een moment voor mezelf nodig.
Vrijen met geile ladyboy
Sashavan (41)
★★★★★
Er zijn genoeg mannen die stiekem met mij een date hebben gehad en er niet genoeg van kregen. Maar nu heb ik geen lekkere vent in mijn leven om seks mee te hebben en doe hier een oproep aan jullie allen! Wie is er beschikbaar om mee af te spreken?
Contact met geile trans
Jade
★★★★★★★★★☆
Op zoek naar en leuke relatie met veel fun en erotiek. Ik ben dus een nog erg jonge ladyboy maar heb wel al de nodige ervaring om best ver te gaan tussen de lakens..
Relatie met Jade
Bonnie
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lieve man die mijn vaste sexfriend wil worden en met mij de grenzen van de sex op wil zoeken. Ik kan best ver gaan... Ik ken geen taboes...
Sexfriends met Bonnie
Elenoor
★★★★★★★★★★
Verlegen shemale zoekt partner voor een mooie relatie met respect en veel passie. Ik ben zeer net, maar ik hou er ook wel van om wat spice in de relatie te gooien.
Relatie met Elenoor
Idske
★★★★★★★★★☆
Ik vnd het wel weer eens tijd voor een leuke relatie met een man die mij accepteert als zijnde shemale. Daarvoor krijg je wel een geil ding met een lekkere pik...
Relatie met Idske
© 2024 trannyneuken.nl